آموزش, آموزش نکات روابط زناشویی موفق, اخبار, خانواده, دانستنی های زندگی مشترک, کاردستی, مادر و کودک

8 مشکل رایج در خانواده ها و روش حل آن

دعوای خانوادگی

8 مشکل رایج در خانواده ها و روش حل آن
https://honarfardi.com/wp-content/uploads/2021/05/word-image-65.jpeg

همه خانواده های خوشبخت شبیه هم هستند؛ اما هر خانواده بدبختی به شیوه ی خود بدبخت است.– لئو تولستوی
اما، به نظر می رسد این جمله کاملا درست نیست. اگرچه هر خانواده مشکلات خاص خود را دارد، اما مسائل مشترکی وجود دارد که بسیاری از خانواده ها را آزار می دهد. ممکن است احساس کنیم شرایط خانوادگی ما منحصر به فرد است، اما در اکثر موارد، میلیون ها خانواده در سراسر جهان با مشکلات مشابهی روبرو هستند. در حالی که حل این مشکلات دشوار به نظر می رسد اما راهکارهایی وجود دارد که می توان از آنها کمک گرفت.
رایج ترین مشکلات خانوادگی عبارتند از:
1- فاصله
فاصله، به دلیل کار یا دلایل دیگر، می تواند تهدیدی برای رابطه سالم خانوادگی باشد. اگر بچه داشته باشید، دوری از آنها برای مدت زمان طولانی می تواند چالش برانگیز باشد.
اگر نمی توانید محل زندگی خود را تغییر دهید، کارهای دیگری وجود دارد که می توانید برای از بین بردن فاصله بین اعضای خانواده انجام دهید. به عنوان مثال، می توانید چت ویدیویی یا بازی های آنلاین انجام دهید. در عصر دیجیتال، راه حل های زیادی برای از بین بردن فاصله وجود دارد.
13 روش ایجاد تنوع در رابطه عاشقانه [راهکارهای عملی]
اما مشکلات همیشه مربوط به دوری اعضای خانواده از هم نیستند گاهی اوقات نداشتن فاصله کافی است که دردسر ساز می شود. رسانه ها مرتبا می گویند که اگر دو نفر یکدیگر را دوست داشته باشند، می توانند با خوشحالی با یکدیگر وقت بگذرانند. در حالی که این ممکن است تنها در ماه های اول آشنایی صادق باشد، در نهایت هر رابطه جدی به فضا نیاز دارد. این مشکل محدود به روابط دو نفری و عاشقانه نیست. والدین، ​​به ویژه والدینی که خانه دار هستند، نیز ممکن است از صرف وقت زیاد با فرزندان خود، شاکی باشند.
راه حل مشکل چیست؟ از خانه فاصله بگرید! به طور خاص تر، سعی کنید خود را درگیر سرگرمی ها و علایق شخصیتان کنید.
2-برنامه ریزی نامناسب
به عنوان یک والد، ​​ممکن است نتوانید هیچ وقتی برای رسیدگی به مسائل شخصی خود بگذارید. برنامه شما ممکن است شامل کار، کارهای خانه و مسائل مربوط به فرزندانتان باشد. به این ترتیب وقت کافی برای کارهایی که می خواهید انجام دهید باقی نمی ماند.
یک راه حل استفاده از برنامه روزمره است. شما می توانید مسائل را اولویت بندی کنید. همچنین می توانید با همسایگان یا دوستان خود توافق کنید که هفته ای یک بار فرزندان یکدیگر را نگهداری کنید. این یک توافق برد-برد است که در آن همه افراد درگیر می توانند زمانی را به خود اختصاص دهند.
3-مشاجرات و درگیری ها
اختلاف نظر طبیعی است. بالاخره همه ما نظرات خودمان را داریم. با این حال، وقتی ارتباط سالم دچار تزلزل می شود و بحث و مشاجره پیش می آید، باید راه حلی پیدا کرد.
مشاجره چه با همسر و چه با فرزندان، می تواند باعث ایجاد تنش در خانواده شود. بسته به شدت اختلاف نظر، حتی می تواند آسیب های جدی و دائمی به روابط وارد کند. بنابراین، مهم است که بحث و جدال را با احتیاط انجام دهید، و اجازه ندهید احساسات مانع رفتار منطقی شما شوند. روی مشکل تمرکز کنید و از خود بپرسید: “چرا این شخص به آنچه به آن معتقد است اعتقاد دارد؟” شما می توانید در مسائلی که با هم تفاهم ندارید نکاتی را پیدا کنید که می توانند منجر به تفاهم و توافق شوند.

اگر مشاجره به دعوا تبدیل شده است، به خصوص اگر توهین هایی در حال رد و بدل شدن هستند، بهتر است بعدا صحبت کنید. مشاجرات به طور کلی چیز بدی نیستند و اگر همه تلاش کنند محترمانه و منطقی رفتار کنند و به اتفاق نظر برسند، می توانند کاملا قابل کنترل باشند. 10 ترفند پایان دادن به دعواهای خانوادگی را از اینجا یاد بگیرید
4-اختلاف نظر در امر فرزندپروری
والدین اغلب در مورد جنبه های مختلف فرزندپروری با یکدیگر اختلاف دارند. اختلاف نظر در فرزندپروری قطعا اتفاق می افتد و این بخشی اجتناب ناپذیر از تشکیل خانواده است. اما یک رویکرد آرام و منطقی می تواند به حل اختلافات کمک کند.
برای رسیدگی به اختلافات مربوط به فرزندپروری، ضروری است که شما و همسرتان سازش را یاد بگیرید. فرزند شما باید بر اساس ارزش های هر دو شما پرورش یابد.
5-عدم تعادل بین زندگی خصوصی و کاری
کار در زندگی بسیاری از والدین از اولویت بالایی برخوردار است. والدین باید در کنار تامین مالی خانواده از نظر جسمی و عاطفی در کنار خانوده خود باشند، اما در برخی موارد ایجاد تعادل بین این دو تبدیل به کار غیر ممکنی می شود.
توصیه می شود مسائل کاری را به محل کار اختصاص دهید و در زمان حضور در خانه روی مسائل خانوادگی تمرکز کنید. برای چیزهایی که بیشترین اهمیت را برای شما و خانواده شما دارند وقت بگذارید. با داشتن یک برنامه کاری و خصوصی متعادل تر، در نهایت می توانید وقت بیشتری برای تمرکز روی خانواده خود داشته باشید.
6-مشکلات مالی
یکی از مشکلات قابل توجه در زندگی بسیاری از خانواده ها، مشکلات مالی است که می تواند تنش قابل توجهی را به هر خانوار اضافه کند. مشکلات مالی را می توان از طرق مختلف حل کرد، از جمله مدیریت مخارج و یا حتی تغییر دیدگاه نسبت به پول و مادیات.
بودجه بندی مبتنی بر صفر، حذف خریدهای غیرضروری و پس انداز هزینه های چند ماه آینده از جمله راهکارهایی هستند که در این رابطه می توان پیشنهاد کرد. برای تغییر دیدگاه در مورد پول و مسائل مالی، بهتر است که به پول به عنوان وسیله ای برای دریافت کالاها و خدمات مورد نظر خود نگاه کنید، نه یک هدف.
چگونه زندگی جنسی خود را در طول ازدواج سالم نگه داریم؟
اما ممکن است به اندازه انتظار یا حتی نیاز خود پول نداشته باشد، در این صورت یکی از راه های دستیابی به پول نقد سریع فروش دارایی های غیر ضروری خانواده است. مشکلات مالی می تواند روابط را آزمایش کند و اگر در حل مسئله خلاقانه عمل کنید، آنها را پشت سر خواهید گذاشت.
7-خیانت
متاسفانه خیانت یکی از دلایل اصلی طلاق است. حل این مسئله بسیار چالش برانگیز است. وقتی یکی از زوجین خیانت می کند، این سوال مطرح می شود که چگونه می توان به رابطه ادامه داد، یا اینکه امکان ادامه دادن وجود دارد یا خیر.
پیشگیری بهترین راه حل برای خیانت است، به این معنی که زوجین باید به اندازه کافی متعهد به رابطه خود باشند. اما در صورتی که خیانت اتفاق افتاد، بهتر است از مشاوره حرفه ای برخوردار شوید. برای کسب راهنمایی و اتخاذ تصمیمات درست باید با یک خانواده درمانگر مشورت کنید.
8-کودکان مشکل ساز و تربیت آنها
پرورش کودکان در هر سنی می تواند چالش برانگیز باشد حتی ممکن است احساس کنید از توان شما خارج شده است. باید بدانید که گرچه نمی توانید تمام اعمال کودک خود را کنترل کنید، اما می توانید نحوه تصمیم گیری و رفتار او را تحت کنترل در آورید.
می توانید به او مثالی درباره انتخاب و رفتار خود در برابر ناملایمات زندگی ارائه دهید. برای كودكان كم سن و سال تر، كه ممكن است حالت های هیجانی و ناپایداری داشته باشند، آموزش صبر و تحمل ضروری است.
چه عواملی باعث طلاق میشوند؟ 10 دلیل اصلی در ایران
وقتی صحبت از فرزندان بزرگسال می شود، کافی است به آنها گوش دهید. بنابراین سعی کنید به جای اینکه از حق وتوی خود به عنوان یک والد استفاده کنید، به نوجوان خود اجازه صحبت کردن بدهید. این می تواند دشوار باشد، به ویژه هنگامی که می دانید کودک شما قضاوت های درستی ندارد. اما از طریق همفکری می توانید چیزهای زیادی به او یاد بدهید. حتی ممکن است شما نیز از او چیزی یاد بگیرید.
مشاوره آنلاین ازدواج و خانواده
مطالعات تحقیقاتی مزایای بی نظیر مشاوره اینترنتی را برای زوجین و خانواده ها اثبات کرده اند. مشاوره آنلاین مزایایی مانند کاهش هزینه ها، حفظ حریم خصوصی و کاهش خطر وابستگی ناسالم به درمانگر را به همراه دارد، علاوه بر این ها فرصت های بیشتری را برای درمان اعضای مختلف خانواده فراهم می کند. اگر یک یا چند نفر از اعضای خانواده مایل به شرکت در جلسات مشاوره حضوری نیستند، جلسات اینترنتی راه حل مفیدی خواهند بود .
مزایای مشاوره آنلاین
همانطور که در بالا گفته شد، مشاوره با یک درمانگر مجاز یک فرصت عالی برای همکاری زوجین و خانواده ها است. گاهی اوقات، اعضای خانواده از حضور در جلسات حضوری مضطرب می شوند. اینجاست که مشاوره آنلاین به کمک می آید. شما می توانید از طریق اینترنت به راحتی به یک مشاور دسترسی پیدا کنید. در ضمن لازم نیست برای رسیدن به محل ملاقات خود در ترافیک بمانید یا معطل شوید. شما می توانید از هر جایی که به اینترنت دسترسی دارد با درمانگر خود صحبت کنید.
بهترین مرکز مشاوره های آنلاین در ایران
نتیجه گیری
هیچ کس نمی تواند ادعا کند که تشکیل خانواده آسان است! اما در نهایت به شیرین تر شدن زندگی شما منجر خواهد شد. دشواری های زندگی فرصت تقویت توانایی ها را بوجود می آورند، و به خانواده ها این امکان را می دهند که با تلاش گروهی برای کنار آمدن با چالش ها، به یکدیگر نزدیک شوند. البته توجه داشته باشید که نیازی نیست به تنهایی با هر چالشی روبرو شوید. برای حل مشکلات خانوادگی خود می توانید از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *