آموزش, اخبار, سلامت, عادت, کاردستی, مادر و کودک, مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

9 روش ترک سیگار و 20 ترفند (تحقیقات جدید 2021)

ترک مصرف سیگار

9 روش ترک سیگار و 20 ترفند (تحقیقات جدید 2021)
https://honarfardi.com/wp-content/uploads/2021/06/word-image-44.jpeg

شکی نیست که سیگار برای سلامتی شما مضر است. کسانی که سیگار می کشند معمولا می گویند که می خواهند سیگار را ترک کنند و شاید حتی در این راه تلاش کنند، اما در نهایت دوباره به آن بر می گردند.
بزرگترین دلایلی که باعث می شود افراد سیگار را ترک کنند شامل موارد زیر هستند:

بهبود وضعیت سلامتی
صرفه جویی در هزینه های زندگی
کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن
فشار اجتماعی

ترک سیگار سلامتی را بهبود می بخشد و خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد. توماس یلیوجا، متخصص ترک دخانیات در National Jewish Health در دنور، می گوید: “سیگار کشیدن دلیل اصلی مرگ های قابل پیشگیری در ایالات متحده است”.
در واقع، طبق آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، سالانه 480،000 نفر در ایالات متحده در اثر سرطان و بیماری های تنفسی ناشی از مصرف سیگار جان خود را از دست می دهند.
روشی برای درمان عادات بد: با خواب مغناطیسی آشنا شوید
علاوه بر این سیگار کشیدن گران است. اگر روزانه یک بسته سیگار بکشید و ​​قیمت متوسط هر بسته 15000 تومان باشد- ماهانه 450000 تومان و بیش از 5400000 تومان در سال – هزینه خواهید کرد.
ترک سیگار همچنین خطر بیماری های مزمن را کاهش می دهد. با افزایش مدت زمان مصرف، احتمال ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی عروقی بیشتر خواهد شد. افراد سیگاری 30 تا 40 درصد بیشتر در معرض دیابت هستند. سی دی سی گزارش می دهد که کشیدن حتی پنج نخ سیگار در روز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.
افراد سیگاری فشارهای اجتماعی از طرف دوستان یا خانواده خود احساس می کنند. اعضای خانواده شما ممکن است بوی دود را دوست نداشته باشند و نگران سلامتی شما باشند. همچنین ممکن است در شرایطی باشید که برای ترک هیچ فشاری احساس نکنید.
ترک سیگار کار آسانی نیست
طبق آمار CDC ، بیش از 50٪ از افراد سیگاری بزرگسال در یک سال گذشته اقدام به ترک سیگار کرده اند. به گفته کارشناسان ترک سیگار، برای ترک پنج تا 15 بار تلاش لازم است.
ترک سیگار چالش دشواری است، اما در عین حال غیرممکن نیست. در ادامه به برخی از بهترین روش ها برای ترک سیگار اشاره خواهیم کرد، امیدواریم برایتان موثر باشند.
9 روش جدید برای ترک سیگار

در مورد دلیل سیگار کشیدن خود تأمل کنید.
صبور باشید.
یک تیم حمایتگر در اطراف خود تشکیل دهید.
از درمان های جایگزین نیکوتین استفاده کنید.
از طریق مشاوره به دنبال کمک باشید.
به این فکر کنید که چگونه می توانید دفعات سیگار کشیدن را کاهش دهید.
از تجربیات قبلی خود در زمینه ترک سیگار استفاده کنید.
از مصرف سیگار الکترونیکی خودداری کنید.
از منابع رایگان موجود استفاده کنید.

1- در مورد دلیل سیگار کشیدن خود تأمل کنید.
دکتر Panagis Galiatsatos ، مدیر کلینیک ترک دخانیاتJohn Hopkins Bayview در بالتیمور، می گوید همه افراد دلیل خاصی برای سیگار کشیدن دارند.
به عنوان مثال، برای تسکین استرس سیگار می کشند. یا به کمک آن با اضطراب کنار می آیید. از سر بی حوصلگی سیگار می کشند و غیره. او می گوید: “اگر بدانید سیگار کشیدنتان چه دلیلی دارد، می توانید برای ترک آن برنامه ریزی بهتری داشته باشید.”
او اضافه می کند، در طول فرآیند ترک، می توانید برنامه ریزی کنید تا از مسائل شایع جلوگیری کنید، روال کار خود را تنظیم کنید یا گزینه های دیگری پیدا کنید. به عنوان مثال، اگر خسته شده اید و می خواهید سیگار بکشید، می توانید آدامس بجوید، قدم بزنید، برای یک دوست کار مثبتی انجام دهید یا چند نفس عمیق بکشید.
2- صبور باشید.
ترک سیگار نه تنها مستلزم تلاش های زیادی است، بلکه ممکن است ماه ها نیز طول بکشد. همچنین ممکن است در این مدت عقب نشینی داشته باشید. J. Lee Westmaas ، از مدیران انجمن سرطان آمریکا در آتلانتا، می گوید: شش ماه معیار خوبی است. وی می گوید: “اگر کسی از مرز شش ماه عبور کند، در مسیر زندگی عاری از استعمال دخانیات قرار گرفته است.” با این حال، افراد مختلف متفاوت هستند و ممکن است برای ترک سیگار به زمان بیشتری نیاز داشته باشند.

3- یک تیم حمایتگر در اطراف خود تشکیل دهید.
گالیاتساتوس توصیه می کند به اطرافیان خود اطلاع دهید که قصد ترک سیگار را دارید. وی می گوید، خود را با افرادی احاطه کنید که به شما کمک می کنند بدون هیچ قضاوت و انگی به ترک آن بپردازید. اگر اطرافیان به شما احساس گناه می دهند، چه کاری می توانید انجام دهید؟
احتمالا برای کنار آمدن با احساس گناه دوباره سیگار می کشید. به همین دلیل دوستان و خانواده ای که بدون قضاوت از شما حمایت می کنند بسیار مهم هستند. همین افراد می توانند اشتیاق شما به سیگار را کنترل کنند و انگیزه های شما برای ترک را به شما یادآوری کنند.
4- از درمان های جایگزین نیکوتین استفاده کنید.
به گفته متخصصین، استفاده از نیكوتین به عنوان درمان جایگزین می تواند شانس موفقیت شما را دو برابر كند. درمان جایگزین نیکوتین در اشکال مختلف ارائه می شود. اولین نوع درمان جایگزین آدامس نیکوتین است. چسب پوستی حاوی نیکوتین، اسپری نیکوتین و قرص های مکیدنی نیکوتین نیز در دسترس هستند و هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند.
به گفته متخصصان، برای کنار آمدن با اشتیاق های لحظه ای خود می توانید از آدامس، پاستیل و اسپری های بینی نیکوتین استفاده کنید. به عنوان مثال، ممکن است پس از کامل کردن پروسه ترک، با مشکلی روبرو شوید و سطح استرس تان افزایش یابد. آن وقت است که آدامس یا پاستیل به کار شما می آید.
چطور افراد مختلف را هیپنوتیزم کنیم؟ (آموزش هیپنوتیزم با چشم)
آدامس و پاستیل ها بدون نسخه پزشک در دسترس هستند. برخی از ارائه دهندگان توصیه می كنند كه درمان جایگزین نیكوتین را قبل از تاریخی كه قصد دارید سیگار را ترک كنید، شروع كنید.
این درمان های جایگزین عوارض جانبی خاص خود را دارند. به عنوان مثال، ممکن است سرگیجه یا تهوع داشته باشید. به توصیه گالیاتساتوس، می توانید دوز یا نوع درمان جایگزین خود را طوری تنظیم کنید که برایتان قابل تحمل تر باشد. عوارض جانبی آدامس نیکوتین شامل تحریک گلو و حالت تهوع است.

در مورد اینکه کدام روش درمانی برای شما مناسب تر است با افراد متخصص مشورت کنید. برخی از افراد مانند زنان باردار نباید از درمان جایگزین نیكوتین استفاده كنند.
داروهای خوراکی مبتنی بر نسخه مانند وارنیکلین و بوپروپیون نیز وجود دارند که به از بین بردن احساس تمایل به نیکوتین کمک می کنند. این داروها حاوی نیکوتین نیستند، بنابراین می توانید از آنها در کنار درمان جایگزین نیکوتین استفاده کنید.
50 نکته ساده که زندگی تان را زیر و رو می کنند (تغییر مثبت)
5- از مشاور کمک بگیرید.
مشاوره می تواند به شما در درک بهتر دلیل تمایل به سیگار و همچنین پیدا کردن راه های ترک آن کمک کند. به گفته متخصصین، ترکیب نیکوتین درمانی همراه با مشاوره شانس ترک سیگار را افزایش می دهد. از آنجا که سیگار کشیدن برای سلامت جامعه بسیار خطرناک است، امکان مشاوره رایگان نیز در این رابطه وجود دارد، از جمله از طریق تلفن، پیامک یا بصورت آنلاین. بهترین ها را در اینجا معرفی کرده ایم.
6- به این فکر کنید که چگونه می توانید دفعات سیگار کشیدن را کاهش دهید.
برخی افراد به یکباره و به طور کامل مصرف سیگار را قطع می کنند (یا سعی می کنند آن را ترک کنند). بعضی دیگر تعداد سیگاری که طی هفته ها و ماه های آینده می کشند را کاهش می دهند.
گالیاتساتوس معمولا به بیماران توصیه می کند تعداد سیگارهای مصرفی خود را طی سه ماه آینده کاهش دهند. بنابراین، شخصی که روزانه دو بسته سیگار می کشد، طی سه ماه به یک بسته در روز خواهد رسید و در آینده نیز به همین منوال پیش می رود.

برخی از افراد بدنبال ترک سیگار قبل از یک عمل جراحی هستند در نتیجه ممکن است با سرعت بیشتری این کار را انجام دهند. در هر صورت چنانچه روشی را امتحان کردید و برایتان مفید نبود، رویکرد دیگری را امتحان کنید.
7- از تجربیات قبلی خود در زمینه ترک سیگار کمک بگیرید.
از تلاش های ناموفق خود در گذشته استفاد کرده و نقاط ضعف خود را شناسایی کنید. مثلا در ارتباط بودن با افرادی که سیگار می کشند می تواند شما را به سیگار سوق داده باشد. استرس نیز می تواند باعث تمایل مجدد به سیگار در شما شود. آنچه اتفاق افتاده را تجزیه و تحلیل کنید و از این تجربه برای رسیدن به نتیجه دلخواه استفاده کنید.
تلاش های قبلی شما می توانند در رسیدن به هدف کمک کننده باشند. دست از سعی و تلاش برندارید.
8- از مصرف سیگار الکترونیکی خودداری کنید.
ممکن است دوستان یا خانواده سیگار الکترونیکی را به شما توصیه کنند، اما سیگارهای الکترونیکی مورد تایید FDA نیستند. همچنین سیگارهای الکترونیکی می توانند باعث اعتیاد به سایر مواد شیمیایی شوند.
به گفته متخصصان گاهی اوقات افرادی که برای ترک سیگار به سیگارهای الکترونیکی روی می آورند در نهایت به سیگار کشیدن برمی گردند یا همزمان از سیگارهای معمولی و الکترونیکی استفاده می کنند. متخصصان ترک سیگار استفاده از درمان های جایگزین نیکوتین را به عنوان یک استراتژی ایمن توصیه می کنند.
6 تا از عوارض خود ارضایی و 10 روش ترک آن
9- از منابع رایگان موجود استفاده کنید.
کتاب ها، پادکست ها، اپلیکیشن ها و مشاورین رایگان بسیاری وجود دارند که می توانند در ترک سیگار به شما کمک کنند. به دنبال گزینه مناسب باشید. ما اینها را پیشنهاد می کنیم
10-نکات و توصیه ها
در ترک سیگار می توانید از نکات و ترفندهای زیر بهره ببرید:

برای ترک تاریخ مشخصی را تعیین کنید و به آن پایبند باشید.
به اطرافیان خود اطلاع دهید تا بتوانند شما را در انجام این کار پشتیبانی کنند.
سعی کنید دوستان یا اعضای خانواده که سیگار می کشند را تشویق کنید تا با شما همراه شوند. به این ترتیب می توانید از یکدیگر حمایت کنید.
برای جلوگیری از قرار گرفتن در شرایطی که معمولا سیگار می کشید برنامه روزانه خود را تغییر دهید.
در دام “کشیدن تنها یک نخ” نیفتید – یک سیگار می تواند به راحتی به سیگار دیگر منجر شود.
به جای سیگار کشیدن، دستان خود را مشغول انجام کار دیگری کنید. مانند بازی کردن با یک توپ تنیس.
هنگامی که تمایل به سیگار کشیدن پیدا می کنید، سعی کنید خود را به ارسال پیام کوتاه یا برقراری یک تماس تلفنی با یک دوست مشغول کنید– به این ترتیب ذهن تان از سیگار دور خواهد شد.
از مصرف شکر خودداری کنید– میوه های تازه، ماست کم چرب یا آدامس بدون قند را امتحان کنید.
وعده های غذایی را فراموش نکنید و از خوردن خوراکی های شیرین پرهیز کنید، زیرا هر دو باعث افزایش و کاهش سریع سطح قند خون می شوند و این می تواند شما را به کشیدن سیگار سوق دهد.
فعال باشید – بیشتر راه بروید، شنا یا دوچرخه سواری کنید، موسیقی گوش کنید، جارو برقی بکشید، باغبانی کنید یا ماشین را بشویید.
پولی که برای خرید سیگار در نظر گرفته اید را پس انداز کنید و با آن چیزی که واقعا احتیاج دارید را خریداری کنید – این کار می تواند در شرایط سخت به شما انگیزه دهد.

140 عادت بدی که باید آنها را ترک کنیم (مگا لیست)

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *